Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

en nieuwe Dethleffs camper te koop: tweedehands en nieuw

Dethleffs

Globe, het standaardmodel

Dethleffs is een fabrikant van caravans en kampeerauto’s. Dethleffs biedt een zeer veelzijdig aanbod van campers dat is onderverdeeld in tien lijnen. Instapmodel Globe S wordt aangeboden als halfintegraal en alkoof, die beide verkrijgbaar zijn met zes verschillende inrichtingen. Eén model alkoof (A 653) beschikt over twee zitplaatsen, de rest biedt plaats aan vier personen. Alle modellen Globe S, Globe4 en Globebus hebben een maximaal toelaatbare massa van 3499 kg. De lengte loopt uiteen van 5,98 tot 7,38 meter. De Globe4 is een halfintegraal die wordt gekarakteriseerd door een standaard hefbed. Voor de Globe4 zijn vijf inrichtingen met vier zitplaatsen beschikbaar. De lengte varieert van 6,63 meter tot 7,74 meter. De Globebus is een buscamper die met een breedte van 2,15 meter goed te manoeuvreren is. De Globebus is verkrijgbaar als halfintegraal en integraal, allebei met zes mogelijke inrichtingen voor vier passagiers.

Van Alpha tot XXL

De Alpha is een compacte camper die speciaal geschikt is voor paren. Hij is leverbaar in een model met twee zitplaatsen, met een lengte van 7,26 meter en een maximaal toelaatbare massa van 4500 kg. De Advantage is gebouwd op een standaard breedspoorchassis of AL-KO-hoograamchassis en verkrijgbaar als halfintegraal en integraal, beide met negen inrichtingen. Alle modellen zijn geschikt voor vier personen en hebben een maximaal toelaatbare massa van 3499 kg. De lengte varieert van 6,26 tot 7,55 meter. De Globetrotter XL I is een integraal die beschikt over een winterbestendige dubbele bodem en zes mogelijke indelingen biedt. Alle indelingen hebben vier zitplaatsen en een maximaal toelaatbare massa van 5000 kg. De lengte varieert van 7,92 tot 8,62 meter. De Globetrotter XXL is beschikbaar als alkoof en integraal op een Iveco Daily-chassis met achterwielaandrijving. De twee integraalindelingen bieden plaats aan vier personen. De maximaal toelaatbare massa bedraagt 7000 kg bij een lengte van 9,08 meter (en de alkoof 6700 kg bij een lengte van 8,92 meter).

Speciale modellen

Dethleffs biedt ook verschillende campermodellen met een hoogwaardig design aan. Dit zijn de Trend Edition, Esprit en Magic Edition. De extra’s zijn onder andere leren bekleding, panoramaramen, dakvensters, cruisecontrol en airconditioning. De Premium Liner is Dethleffs’ luxe camper die als integraal met drie inrichtingen wordt aangeboden. Hij heeft een lengte van 8,99 meter, een maximaal toelaatbare massa van 7000 kg en vier zitplaatsen.