Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Sunlight Camper te koop: tweedehands en nieuw

Sunlight

Halfintegraal

Sunlight is een Duitse fabrikant van caravans en campers. De campers zijn zowel in de halfintegraal- als alkoofuitvoering gebouwd op een Fiat Ducato-chassis. De wagens zijn standaard uitgerust met een Common Rail-turbodieselmotor 2,2 l JTD met een vermogen van 74 kW/100 pk. Mogelijke opties zijn 2,3 l (130 pk) of 3,0 l (157 pk) motoren. De halfintegraal is verkrijgbaar in zeven verschillende indelingen waarbij er keus is tussen drie en vier slaapplaatsen. Alle halfintegraalmodellen zijn 233 cm breed, terwijl de lengte varieert van 623 cm (model 57 en 58) tot 738 cm (model 69). De maximaal toelaatbare massa van alle indelingen is standaard 3495 kg (met een mogelijke verhoging tot 3850 kg).

Alkoof

De vier alkoofvarianten van Sunlight beschikken over een venster aan de rechterzijde en een veiligheidsnet in de alkoof en voor de stapelbedden. Het aantal slaapplaatsen varieert van vier (model 58 met een lengte van 595 cm), vijf (model 68 en 70 met een lengte van 698 en 728 cm) tot zes (model 69 met een lengte van 698 cm). De maximaal toelaatbare massa en mogelijke verhoging zijn hetzelfde als de halfintegraal. Alle caravans zijn voorzien van een koelkast met een inhoud van 113 liter. De waterinhoud inclusief boiler bedraagt 122 liter en de inhoud van de container van afvalwater is 92 liter. Standaard veiligheidstoepassingen zijn een airbag voor de bestuurder, ABS, ASR en EBD. De toiletruimte bestaat uit een cassettetoilet en douche met gordijn (of bij sommige indelingen een deur.)