Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Auto-abonnement via AutoScout24

Auto-abonnement:

Jouw auto. Online abonneren. Flexibele looptijd. Geen BKR.

Bekijk auto-abonnementen

Wat is een auto-abonnement?

Een auto-abonnement is een flexibel alternatief voor private lease zonder BKR registratie en alles inbegrepen (verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting). Je abonneert je voor een vast maandbedrag op je eigen auto, net als je muziek of tv. Een flexibele rijoplossing die na een minimale looptijd op elk moment kan worden opgezegd. Ook kun je jouw eigen kilometerpakket kiezen of van auto wisselen.

NL auto abo maandbedragV2

Auto-abonnement voor een vast maandbedrag

Inclusief belasting, verzekering, onderhoud en pechhulp.

NL auto abo looptijdV2

Auto-abonnement met flexibele voorwaarden

Kies jouw looptijd, na de minimale looptijd elk moment opzegbaar.

Bildschirmfoto 2022-01-17 um 15.02.58

Ruim aanbod aan auto-abonnementen

Vind je perfecte match met auto-abonnementen van onze partners.

Auto-abonnement per type auto

Private lease vs. auto-abonnement

Private lease Auto-abonnement
Lange termijn contracten voor 3-4 jaar Flexibele voorwaarden: na de minimale looptijd elk moment opzegbaar
Dezelfde auto voor 3/4 jaar Wissel elke keer van auto
Private lease is BKR geregistreerd en heeft invloed op je maximale hypotheek Auto-abonnement heeft geen invloed op je BKR registratie en hypotheek.
Niet alle diensten zijn altijd inbegrepen in het leasetarief Inclusief alle diensten voor de auto zoals onderhoud en bandenwissel

Eenvoudig zoeken op auto-abonnementen

NL goedkoopste

Zoek op goedkoopste auto-abonnementen

Bekijk aanbod
NL directleverbaar

Zoek op nu beschikbare auto-abonnementen

Bekijk aanbod
NL looptijd

Zoek op kortste looptijd auto-abonnementen

Bekijk aanbod

Eenvoudig online regelen en direct rijden

Hoe werkt een auto-abonnement?

NL 1

Selecteren

Vind je droomauto die aan je wensen voldoet.

NL 2

Abonneren

Vul online je gegevens in bij één van onze vertrouwde partners.

NL 3

Autorijden

Jij krijgt de auto thuisbezorgd of haalt de auto zelf op.

Nieuw auto abonnement

Voor wie is een auto-abonnement?

Voor iedereen die een nieuwe rijbeleving wil hebben met meer flexibiliteit en gemak. Met een auto-abonnement rij je in een nieuwe of elektrische auto voor een all-inclusive maandbedrag. Jij hoeft alleen nog te tanken of te laden. Een flexibel alternatief voor private lease zonder een langdurig contract waarbij je ook geen BKR-registratie krijgt.

Bekijk auto-abonnementen

Onze vertrouwde partners

Veelgestelde vragen over auto-abonnementen

In een auto-abonnement zijn alle kosten voor het gebruik van de auto inbegrepen. Dit is inclusief allrisk-verzerkering, wegenbelasting, onderhoud, 24/7 pechhulp en bij specifieke aanbieders ook een bandenwissel. Alleen de brandstof, parkeerkosten, tol en eventuele boetes zijn voor jou.

Als je een auto-abonnement afsluit, wordt het niet aangemeld bij het BKR als lening. Dit heeft verder geen invloed als je bijvoorbeeld nog een hypoteek wilt afsluiten. Bij het afsluiten van een private lease contract, wordt het wel aangemeld bij het BKR als lening en heeft het invloed op hoogte van jouw maximale hypotheek.

  • Auto's wisselen. Sommige aanbieders bieden je de mogelijkheid om jouw auto permanent of voor een korte looptijd, zoals een roadtrip, te ruilen.
  • Beschikbaarheid. Door de populariteit van auto-abonnementen en het wereldwijde chiptekort kunnen er soms wachttijden zijn voor specifieke auto's. 
  • Minimale contractduur. Sommige aanbieders bieden een auto-abonnement van minimaal één maand en andere van een paar maanden.
  • Aantal kilometers. Sommige aanbieders hebben een maximaal aantal kilomters dat je kunt rijden en andere hebben een onbeperkt aantal kilomters. Soms kun je bijvoorbeeld ook je ongebruikte kilometers meenemen naar de volgende maand.
  • Eenmalige kosten. Controleer ook de kosten voor het eigen risico van de verzerkering en eventuele eenmalige kosten zoals de bezorgkosten.
  • Minimale leeftijd. Sommige aanbieders hebben een minimale leeftijdsgrens en een minimale duur van je rijbewijs. Dit kan variëren afhankelijk van het model of het motorvermogen.

 

Bij alle aanbieders op AutoScout24 is de verzekering onderdeel van het maandbedrag. Het is dus niet mogelijk om gebruik te maken van je eigen verzekering. Normale slijtage is inbegrepen in het maandbedrag en wordt niet in rekening gebracht bij het inleveren van de auto.

Het eigen risico voor schade verschilt per aanbieder, dus check hier de voorwaarden om te weten wat van toepassing is op je auto-abonnement.

Het varieert, maar normaal gesproken kun je binnen een week na het afsluiten van een auto-abonnement een auto krijgen.

Zo lang als je wilt! Het auto-abonnement loopt tot je het zelf opzegt.

Onze aanbieders hebben ook diverse elektrische auto's beschikbaar gesteld die je kunt aflsuiten met een auto-abonnement.

Bij sommige aanbieders kun je het auto-abonnement al na een maand opzeggen. Andere aanbieders hebben een langere looptijd. Controleer hiervoor de voorwaarden per aanbieder bij de adverentie.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze Customer Care afdeling via info@autoscout24.nl of 088-7300100. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.