Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Wilk Caravans te koop: tweedehands en nieuw

Wilk

De hoogwaardige caravans van Wilk uit Duitsland

De Wilk Caravan wordt gefabriceerd in Duitsland en is een perfecte metgezel voor iedereen die graag van kamperen en avontuur houdt. De Wilk Caravan kenmerkt zich door een uitzonderlijk hoge bouwkwaliteit. Wat tevens kenmerkend is voor de Wilk Caravan, zijn luxe en een stijlvolle uitstraling. De Wilk Caravan is leverbaar in drie series: Vida, Sento en Eterno. De serie Vida van de Wilk Caravan wordt gemaakt in acht verschillende indelingen. Deze indelingen gaan van de modellen 420 FD tot de 700DM en zijn uitermate luxe ingericht voor een prima prijs. De Sento-serie van de Wilk Caravan bestaat ook uit acht indelingen. De Eterno-serie van de Wilk Caravan wordt in drie verschillende indelingen geleverd. Qua design is dit een absolute topper.

De Wilk Stern 470 Caravan

De Wilk Stern 470 Caravan is van bouwjaar 1998 en heeft een ledig gewicht van 990 kilo. De totale lengte inclusief de dissel bedraagt 6,37 meter. De breedte van deze Wilk Caravan bedraagt 230 centimeter. De Wilk Caravan heeft een laadvermogen van 310 kilo en een maximaal gewicht van 1.300 kilo. Er is plaats voor vier slaapplaatsen in deze Wilk Caravan. Tevens beschikt deze Wilk Caravan over schokbrekers, een koelkast, een douche, ringverwarming, een stabilisator en een vaste watertank. De lengte van de opbouw bedraagt ongeveer 5 meter. De Wilk Caravan is tevens voorzien van een Truma-kachel.

De Wilk Eterno 490 HTD Caravan

De Wilk Eterno 490 HTD met bouwjaar 2012 is een prachtige Wilk Caravan. Deze Wilk Caravan heeft een ledig gewicht van 1.310 kilo. Het maximaal gewicht van de Wilk Caravan bedraagt 1.600 kilo en heeft tevens een laadvermogen van 290 kilo. In de Wilk Caravan is plaats voor vier mensen om te slapen. De stahoogte bedraagt 196 centimeter. De totale lengte van de Wilk Caravan bedraagt 737 centimeter. Er is een ruime rondzit en een riante middenkeuken. Deze Wilk Caravan is voorzien van een standaard luxe uitrusting. Intern is de Wilk Caravan voorzien van allerlei spotjes. Het neuswiel is voorzien van een disselweger. De bekleding van de Wilk Caravan is van het merk Naxos. Tweedehands is deze Wilk Caravan aan te schaffen vanaf ongeveer € 20.000 bij erkende dealers en leveranciers.