Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

348 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.

Een Toyota Prius occasion kopen

Toyota Prius occasions zijn een geweldige optie als je je ecologische voetafdruk wilt verkleinen. Toyota Priussen hebben altijd een uitstekend brandstofverbruik gehad, waardoor ze een slimme keuze zijn voor wie wil besparen op de benzinekosten. Dit in combinatie met de mogelijkheid voor een hybride model te kiezen, maakt de auto zeer geschikt voor milieubewuste en zuinige automobilisten, ook al is de aanschafprijs van een Toyota Prius redelijk hoog, vooral in vergelijking tot andere occasion modellen. De meeste Priussen zijn als sedan of hatchback te krijgen.


{"seg":"compact","vat":"0","rnd":"75","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"70","model":"16516","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}