Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
default-banner-anhaenger-l.jpg

Koelwagen Aanhanger

Een koelwagen aanhanger wordt veelal gebruikt voor de horeca, catering en partyservice. De koelwagen aanhanger is uitermate geschikt voor producten die koel vervoerd moeten worden zoals eten dat gefrituurd moet worden, of andere vleeswaren en vleessoorten. Maar ook ijs of zuivelproducten kunnen uitstekend in de koelwagen aanhanger vervoerd worden. De temperatuur van een koelwagen aanhanger ligt vaak tussen de -20 graden Celsius en +10 graden Celsius. Producten blijven uitstekend van kwaliteit vanwege de perfecte koeling in de koelwagen aanhangwagen. De vraag naar een goede koelwagen aanhanger is daarom ook blijvend.

Welke modellen koelwagen aanhangers zijn er verkrijgbaar?

Een koelwagen aanhanger is verkrijgbaar in een enkelas model. Er is echter ook een tandemasser koelwagen aanhanger. Er zijn ook koelwagen aanhangers met wel drie assen. Het draagvermogen van een koelwagen aanhanger kan heel erg verschillen. Zo is er een koelwagen aanhanger met een draagvermogen van 750 kg, maar er zijn ook koelwagen aanhangers met een draagvermogen van wel 3000 kg. Een aantal bekende koelwagen aanhangers zijn bijvoorbeeld de Konag, de Konag Proline, Humbaur en Isopolar. Maar ook de Schmitz Cargobull uit Duitsland bijvoorbeeld. Dit is een grote leverancier en producent van koelwagen aanhangers. Een koelwagen aanhanger kan zowel nieuw als tweedehands aangeschaft worden. Er zijn volop mogelijkheden om een koelwagen aanhangwagen aan te schaffen. De prijzen lopen uiteraard erg uiteen, afhankelijk van het bouwjaar van de koelwagen aanhangwagen en het aantal kilometers dat er al mee gereden is.