Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Ligier X-Too

Tweedehands Ligier X-Too: zo compact als compact kan zijn De Franse automaker Ligier behoeft misschien een kleine introductie. Vermoedelijk is hij bij het grote publiek vooral bekend omwille van zijn vroegere Formule 1 prestaties. Oprichter is dan ook de voormalige raceheld en rugbyspeler Guy Ligier. Ligier betrad de automarkt met de Ligier JS2, een sportwagen met middenmotor.

Alternatieve modellen

Recent komt het merk echter vooral naar voren via een assortiment van supermini’s, zoals de X-To,; maar ook met quads en off-road UV’s. Voor een bijzondere tweedehands auto is Ligier dus een goede keuze. De X-Too van Ligier Een van die typische creaties van Ligier is deze X-Too, een super-mini hatchback die zo compact is als compact maar kan zijn. Opvallend is daarbij wel dat de nodige aandacht wordt besteed aan rijcomfort en een vlotte rijervaring. Zo is het mogelijk de wagen te voorzien van een automatische versnellingsbak en wordt gebruik gemaakt van een aantal handige snufjes, zoals centrale deurvergrendeling.