Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

AutoScout24 lanceert vernieuwd LeaseVergelijker.nl

Amsterdam, 10 juli 2023 – AutoScout24 kondigt vandaag een vernieuwing van het platform LeaseVergelijker.nl aan. LeaseVergelijker.nl heeft een geheel nieuw jasje gekregen: zowel aan de buitenkant, als aan de technische achterkant.

Na bijna een jaar van intensieve ontwikkeling en integratie, is het vernieuwde portal gereed om klanten en gebruikers een verbeterde ervaring, meer conversies en waardevolle nieuwe mogelijkheden te bieden. Hiermee is LeaseVergelijker.nl, het leidende vergelijkingsplatform in de Nederlandse leasemarkt, klaar voor verdere snelle groei.

Vorig jaar werd LeaseVergelijker overgenomen door AutoScout24. Het nieuwe LeaseVergelijker.nl maakt nu gebruik van het geavanceerde platform van Leasingmarkt, ook onderdeel van AutoScout24, dat in Duitsland al duizenden leads per dag genereert voor haar klanten. Het Nederlandse platform belooft zijn klanten niet alleen hoogwaardige leads, maar biedt ook uitgebreide marktinformatie en advies over de meest relevante producten in de markt.

Wilbert Philippo, Country Manager van LeaseVergelijker.nl, is enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen: "Met het vernieuwde portal bieden we onze klanten de mogelijkheden om hun productportfolio naadloos af te stemmen op de vraag in de markt. Door gebruik te maken van het bewezen succesvolle platform van Leasingmarkt, kunnen onze klanten zonder veel marketingkosten een grote en relevante doelgroep bereiken”. Op LeaseVergelijker.nl kunnen klanten zowel Private Lease als zakelijke lease vinden, net zoals short lease en occasion lease. Het vernieuwde portal stelt zowel zakelijke als particuliere klanten in staat om snel en eenvoudig leaseauto's te vergelijken op basis van prijs, specificaties, voorwaarden en andere relevante criteria.

Met de lancering van LeaseVergelijker.nl als toonaangevend platform voor de Nederlandse leasemarkt, verwacht Autoscout24 het vinden van een leaseauto transparanter en eenvoudiger te maken. “Het past in de strategie van AutoScout24 om haar klanten te bedienen in hun bredere mobiliteitsaanbod voor auto’s: naast verkopen, ook auto-abonnementen en diverse vormen van lease,” aldus Dorianne Richelle, Country Manager van AutoScout24.

Alle artikelen

NL EY0166-1

AutoScout24 verwerft meerderheidsbelang in digitaal groothandelsplatform AUTOproff

Persoverzicht · Algemeen en producten
NL persoonlijke homepage

AutoScout24 introduceert nieuwe gepersonaliseerde homepage

Persoverzicht · Algemeen en producten
NL priStock-913442166

Interesse in tweedehands auto’s groeit sterk, prijs daalt

Persoverzicht · Algemeen en producten
Ontdek meer