BMW F 700 motoren te koop: tweedehands en nieuw

BMW F 700

Een allround motor voor elk type motorrijder. De BMW F 700 werd in 2012 gepresenteerd als de opvolger van de BMW F 650 GS. De enduro-motor verzekert elke motorrijder van onbezorgd en veilig rijden, of het nu offroad of op de verharde weg is.

De BMW F 700 valt op door de goede wendbaarheid en buitengewone handling

Dit maakt deze allround motor geschikt voor elk type motorrijder. Uitstekende remprestaties en optionele ABS. De BMW F 700 wordt aangedreven door een vloeistof gekoelde 2-cilinder, 4-takt, 798 cc motor en levert een vermogen van 75 pk. De korte eindoverbrenging geeft een felle respons op het gas. De snelle acceleratie voelt heerlijk aan. De topsnelheid van de motor bedraagt circa 192 km/u. De nieuwe dubbele schijfremmen en het innovatieve antiblokkeringssysteem garanderen uitstekende remprestaties. Optioneel kan de BMW F 700 worden uitgerust met Automatische Stabiliteit Controle (ABS), wat wielspin aan de achterzijde voorkomt bij accelereren en het nemen van bochten. De vering is prima en zorgt voor ontspannen rijgenot.

Een elegant uiterlijk en prettige zithoogte

De BMW F 700 heeft een elegant uiterlijk, dat wordt geaccentueerd door het LED-licht en de indrukwekkende dubbele koplampen. In combinatie met het designvolle windscherm en instrumentarium, mag deze BMW-motor gezien worden. De BMW F 700 heeft een laag gewicht, lage instap en prettige zithoogte. De optionele verlaging set schenkt extra comfort. Een betrouwbare keuze voor de prijsbewuste motorliefhebber. De BMW F 700 is de kleinere broer van de BMW F 800 GS. Het model staat garant voor een succesvolle voortzetting van de populaire F-serie van de Duitse auto- en motorfietsenproducent.

De veelzijdige BMW is geschikt voor alle ondergrond

De lichte allroad heeft concurrentie van motoren als de Yamaha XT 660 Z Ténéré, Honda Transalp XL 600V en Suzuki DL 650 V-Strom. De BMW F 700 is een goede en betrouwbare keuze voor de prijsbewuste motorliefhebber. Veilig en comfortabel rijden met de BMW F 700 Het is veilig en comfortabel rijden met de BMW F 700. De uitstekend beheersbare, volwaardige motor biedt veel rijplezier, met voldoende stuwingskracht en vermogen. De motorfiets is verkrijgbaar in de kleuren rood, grijs en zilver.