Honda PCX 125 motoren te koop: tweedehands en nieuw

Honda PCX 125

Ideale scooter om veilig en voordelig te rijden. De Honda PCX 125 is de ideale stadsscooter voor motorliefhebbers die veilig en voordelig willen rijden. Deze comfortabele en wendbare Honda motorscooter is zeer zuinig in gebruik en beschikt over voldoende snelheid en vermogen voor een snel vervoer over korte afstanden. Bovendien heeft de sinds eind 2009 op de markt zijnde Honda PCX 125 een sportief en aantrekkelijk design.

Laag brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot

De Honda PCX 125 1-cilinder motor is voorzien van benzine-injectie en een start-stopsysteem. Dit leidt tot een laag brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot. Met 11,7 pk, een topsnelheid van ruim boven de 100 k/u en een actieradius van ruim 375 kilometer, is het genieten van deze Honda scooter. Veiligheid is gewaarborgd met een geavanceerd remsysteem, dat de remkracht optimaal over de voor- en achterwielen verdeelt. Er is een hendel om alleen de voorste rem te gebruiken en één om de voor- en achterrem tegelijkertijd te gebruiken.

Vele fraaie details en handige functies

De Honda PCX 125 heeft een overzichtelijk en duidelijk afleesbaar dashboard, met daarop een kilometer- en dagteller, snelheidsmeter, brandstofmeter, klok, indicator voor het start-stopsysteem, verbruiksindicator en alarmknipperlichten. De Honda PCX 125 heeft vele details die deze scooter zo geliefd maken. Denk aan de 12 Volt-aansluiting, dubbele LED-koplampen, contactslotslot en handige, afsluitbare opbergvakken onder het zadel en dashboard. Groot genoeg om een helm en andere spullen in op te bergen.

Scooter schakelt zich bij stilstand tijdelijk uit

De Japanse fabrikant van auto’s, motoren en scooters kan met de Honda PCX 125 de concurrentie met de Kymco Agility 125 en de Honda Vision 110 prima aan. Deze Honda scooter is fraai afgewerkt en de stuurhandling is door de 14 inch wielen zeer goed. De PCX 125 is extra zuinig doordat deze zich bij tijdelijke stilstand na enkele seconden uitschakelt. Door weer gas te geven, zet de scooter zich weer direct in beweging. De PCX 125 heeft iets minder vermogen dan de grote broer PCX 150, maar beschikt over dezelfde fijne rijeigenschappen.

Moderne en praktische scooter met stille motor

De Honda PCX 125 is een moderne en praktische scooter met een stille motor. Een lichtgewicht die verrassend krachtig is. De Honda PCX 125 staat bekend als een van de meest complete en zuinigste scooters op de markt.