Honda Silver Wing motoren te koop: tweedehands en nieuw

Honda Silver Wing

De eerste echte maxiscooter. De Honda Silver Wing werd in 2002 als eerste echte maxiscooter geïntroduceerd. Voorafgaand aan deze 600 cc had de grootste Honda een 250 cc motor (Elite, Helix, Reflex). De Suzuki Burgman scooter arriveerde een jaar later. De Honda Silver Wing was bij de lancering de snelste Honda-scooter ooit, met een topsnelheid van 170 km/u.

Uitstekende prestaties op de openbare weg

De Honda Silver Wing is een paradepaardje van de in 1948 opgerichte Japanse fabrikant van auto’s, motorfietsen en scooters. De Silver Wing presteert uitstekend op de openbare weg. De motorscooter heeft grote remmen met schijven voor en achter, een antiblokkeersysteem en indrukwekkende opslagruimte (15 liter) onder de stoel. Hier kunnen gemakkelijk twee helmen worden opgeborgen. Daarnaast heeft de Honda Silver Wing dubbele afsluitbare gaten in het dashboard voor het opbergen van een portemonnee, sleutels of andere accessoires.

Een stabiele, wendbare en comfortabele motorfiets

De Honda Silver Wing valt op door het rijcomfort. De zitting is comfortabel voor de bestuurder én de passagier. De passagiersstoel is niet gelijk aan die van de Honda Goldwing, maar komt wel in de buurt. De rugleuning van de achterbank is verstelbaar. Eenmaal onderweg, is de Honda Silver Wing een zeer stabiele en wendbare motorfiets. De Silver Wing biedt bij hogere snelheden degelijke bescherming tegen de wind en een meer comfortabele rit dan bij kleinere scooters. Deze Honda heeft zowel een midden- als zijstandaard. De Honda Silver Wing is al sinds 2002 een populaire motorscooter. De Honda Silver Wing is nog altijd een populaire motorscooter, ook al heeft deze maxiscooter sinds 2002 geen grote veranderingen ondergaan. De frisse styling is gebleven en heeft de tand des tijds prima doorstaan. De Silver Wing heeft een aantal concurrenten met vergelijkbare kwaliteiten op het gebied van kracht, comfort en opslagcapaciteit: de Aprilia Atlantic 500, Suzuki Burgman 650, Kymco’s Xciting 500, Yamaha TMAX en Piaggio X9 500.

Een allround motor om lekker mee te toere

n

De Honda Silver Wing onderscheidt zich van de concurrentie door de grote, krachtige motor en het lagere brandstofverbruik. De bouwkwaliteit, uitstekende motorvermogen, solide remmen en rijcomfort maken de Silver Wing tot een allround motor om lekker meer te toeren.