Kawasaki ER-6F motoren te koop: tweedehands en nieuw

Kawasaki ER-6F

De Kawasaki ER-6F; een sportieve motor met perfect stuurgedrag. Met de nieuwe Kawasaki ER-6F wordt een langgekoesterde wens vervuld voor de liefhebbers van snelheid, precisie en moderne designs. Met de verbeterde zitpositie en het optimale windscherm zorgt Kawasaki ervoor dat rijders zonder problemen op een comfortabele wijze hoge snelheden kunnen halen. De Kawasaki ER-6F is zonder problemen door steden te manoeuvreren, maar op het ‘rechte stuk’ kan de snelheidsduivel echt laten zien wij hij kan. De compacte, vlotte oppakkende motor heeft veel vermogen in het lage en middentoerengebeid. Dit zorgt ervoor dat er een optimale balans wordt gecreëerd tussen een goede motorkarakteristiek en een compact en comfortabel formaat. Hoewel de motorfiets over veel vermogen beschikt, is deze ook uitermate geschikt voor de beginnende rijder. De ervaren snelheidsduivel zal echter ook nog steeds verrast zijn door het snelle vermogen dat deze Kawasaki kan behalen.

Veiligheid voorop

Voor de rijders die veiligheid voorop zetten, kunnen kiezen voor het ABS systeem. Dit systeem zorgt voor veiligheid op de weg, zonder dat het vermogen van de motor wordt ingedempt. Dankzij efficiënte injectiesystemen in de uitlaatdemper kent deze motorfiets een erg lage emissiewaarde. Hierdoor valt de motorfiets binnen de Euro-3 grenzen, wat zowel milieuvoordelen als economische voordelen op zal leveren. Een stoer en modern uiterlijk. De Kawasaki ER-6F kenmerkt zich door een opvallend en modern uiterlijk.

Snel en agressief design

De motorfiets oogt snel en agressief door het duidelijke instrumentenpaneel. Door de dubbele koplamp en het moderne kuipwerk, ziet deze motorfiets er echt als een racer uit. Door het moderne design wordt echter niet ingeleverd op comfort. Met de toevoeging van het sportief ogende duozadel met dikke vulling wordt een zeer aangenaam zitcomfort voor de passagier gecreëerd. Bovendien geven de ergonomisch gevormde handgrepen voor de passagier eenvoudig binnen handbereik, zodat ook kleinere passagiers plaats kunnen nemen op deze Kawasaki. Zodra ook de passagier zich veilig voelt op deze stoere motor, dan kan de rijder zijn of haar hart volledig ophalen aan de hoge snelheden die deze Kawasaki kan behalen. De motorfiets is eventueel te personaliseren met diverse accessoires, zoals windschermen, velgen of beschermende hoezen. Zo is voor iedereen wel een persoonlijk tintje aan de motor toe te voegen.