Kawasaki Versys motoren te koop: tweedehands en nieuw

Kawasaki Versys

Kawasaki Versys, makkelijke allroader

Comfort heeft Kawasaki bij de serie Versys hoog in het vaandel. Dat uit zich in een aangename en ontspannen zithouding en een stabiele en prettige wegligging. Daardoor is de Kasawasaki Versys een makkelijke allroader die zich op alle wegen op zijn gemak voelt. Eerste versie 2007, laatste update in 2012De eerste uitvoering van de Kawasaki Versys kwam in 2007 op de markt.

Een combinatie van een toermotor en een sportmotor

Dit nieuwe model vloeide voort uit de Kawasaki Ninja 650R en de ER-6n. De Versys kreeg dezelfde motor, remmen en elektronica. Maar de zitpositie op de motor, de tuning van de motor en de ophanging veranderde wel. De Kawasaki Versys sleepte in de afgelopen jaren een aantal prijzen in de wacht, onder meer voor Motorfiets van het jaar 2008, uitgeroepen door Motorcyclist Magazine. Sinds de introductie werd de Kawasaki Versys een aantal keren onder handen genomen. De meest recente aanpassing is gedaan in 2012, voor de Versys 1000.

Stijl, geruisloos en ergonomisch comfortabel

De Kawasaki Versys is een comfortabele bike om op te rijden. De zitpositie is ontspannen en het stuur ligt in het verlengde van het zitgedeelte. Kawasaki besteedt veel aandacht aan kleine details om het comfort voor de bestuurder te vergroten. Door een smal zadel zet je makkelijk de voeten op de grond. Ook de goede positie van de voetsteunen, het praktische bagagerek en het verstelbare windscherm maken de Kawasaki Versys geschikt voor lange tourritten. Dat wordt nog eens ondersteund door de 118 pk waarmee de motor is uitgerust. Deze bike beweegt zich gemakkelijk in het verkeer, op zowel snelwegen als op smalle weggetjes door het landschap. De motor is stil en geruisloos waardoor het een ontspannen rit wordt. Deze Kawasaki Versys haalt met gemak hoge snelheden waardoor de motor bij uitstek geschikt is voor lange afstanden. Samen met een overzichtelijk dashboard met belangrijke informatie als gemiddeld verbruik, zuinig rijden, tractie controle en de tijd, maakt het de Kawasaki Versys tot een allroad motor.