TGB Blade motoren te koop: tweedehands en nieuw

TGB Blade

De TGB blade; perfecte techniek met een aantrekkelijk gezicht! Als het om innovatieve quads gaat, dan is de TGB voor velen een naam die klinkt als een klok. Onder andere de TGB Blade is een goede bekende voor fanatieke quad berijders die gaan voor optimale techniek en aansprekende uiterlijke kenmerken. Deze quad is er in verschillende uitvoeringen met diverse krachtige motoren. TGB is al jarenlang een vooraanstaande Taiwanese producent die, naast uitstekende quads, ook goede scooters en motorfietsen ontwikkelt en maakt. Het merk TGB werd opgericht in 1965 door Mr. C.F. Chang die aanvankelijk leiding gaf bij het onder licentie produceren van de vermaarde Vespa scooter voor Piaggio uit Italië. Na een aantal jaren begon TGB eigen producten te ontwikkelen. Tegenwoordig maakt het merk, naast zijn bekende scooters, ook fraaie series quads waaronder de zeer gewilde TGB Blade.

De TGB Blade; een weergaloze krachtpatser!

De Blade van TGB is en onnavolgbare krachtpatser. De meeste modellen zijn uitgerust met en een sterke 4x4 aandrijving die garant staat voor perfect rijgedrag en uitstekende grip op diverse soorten terrein. Het hoge technische niveau van de TGB Blade vormt een uitdaging voor alle doorgewinterde quadfans. De TGB Blade is absoluut geen lompe verschijning maar juist een zeer sportief ogende quad die één en al snelheid en kracht uitstraalt. De Blade is verkrijgbaar vanaf het aantrekkelijke opstapmodel de 325 SL. Daarna volgen tot de verbeelding sprekende modellen als de 500SL IRS 4x4, de 525i SE IRS 4x4 en de supersterke 550i LT IRS 4x4 met z’n krachtige 503 cc 1 cilinder SOHC watergekoelde motor. Iedere TGB Blade is uitgevoerd met een uitstekend remsysteem waaronder vaak een cardanrem aan de achterzijde.

Een schitterende quad voor alle doeleinden!

Door de geweldige technische prestaties waaronder bijvoorbeeld de automatische transmissie met hoge en lage tandwieloverbrenging is de TGB Blade geschikt voor vrijwel alle doeleinden. De TGB Blade voldoet aan alle Europese normen om ook gewoon de weg op te mogen en is een genot om op te rijden tijdens veel veilige kilometers. Met de TGB Blade is een modern en geliefd voertuig als de quad weer een stuk dichter bij ultieme perfecte in techniek en design gekomen!