Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Garantiekeurmerk

Professioneel getest en goedgekeurd: wie graag meer zekerheid wil over zijn auto kan kiezen

voor een garantielabel van een automerk of autobedrijf.

Het kopen van een tweedehands auto kan altijd een bepaald risico met zich meebrengen, de auto is immer niet nieuw en gebreken zijn niet altijd te ontdekken. Gelukkig kunt u ook kiezen voor garantie. Veel autobedrijven of officiele dealers bieden garantiekeurmerken of garantiepakketten aan. Het bekendste is de BOVAG-Garantie, een garantiepakket wat veel bedrijven aanbieden die aangesloten zijn bij branche-organisatie BOVAG. Een garantiepakket betekend vaak niet alleen dat u terug kunt komen naar een bedrijf mocht er iets mis zijn met uw aankoop, vaak worden auto's die met garantie worden aangeboden ook uitgebreid geïnspecteerd. Eventuele gebreken worden duidelijk gedocumenteerd en aangegeven. Bij AutoScout24 kunt u heel gericht naar auto's met een garantiekeurmerk zoeken bij Uitgebreid zoeken.

BOVAG garantie en Nederlandse AutoPas (NAP)

Naast de garanties van afzonderlijke fabrikanten, zijn er ook gekeurde auto's met een BOVAG-keurmerk. Het keurmerk van de brancheorganisatie van ruim 10.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Ook is er de Nationale Auto Pas (NAP) welke duidelijkheid geeft over de kilometerstand van een occasion. Beide keurmerken geven u meer zekerheid en bevestigen dat het voertuig geen grove of herkenbare gebreken vertoont. Bij AutoScout24 kunt u gericht zoeken naar BOVAG-garantie en NAP-check. Naar zoekopdracht

Alle artikelen

De elektrische oldtimer

Advies · Auto kopen

Auto bij particulier of dealer kopen?

Advies · Auto kopen

Inhoudelijke aspecten koopovereenkomst

Advies · Auto kopen
Ontdek meer