Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Eerste Renault Mégane Plug-in Hybrid is er vanaf 30.990 euro

De Renault Mégane heeft een facelift gehad, waarbij het model gelijk zijn eerste plug-in hybridevariant krijgt. Die heet Mégane E-Tech Plug-in Hybrid 160 en wordt aangedreven door een 1,6-liter benzinemotor en twee elektromotoren. Hij is er vooralsnog alleen als Estate en kost minimaal 30.990 euro.

De hatchbackvariant van de Renault Mégane is er vanaf 23.590 euro. Voor dat bedrag krijg je een benzineversie met 115 pk en een handgeschakelde transmissie. Het benzinegamma wordt compleet gemaakt door de Renault Mégane TCe 140 vanaf 24.990 euro (die er ook met automaat is) en de TCe 160 vanaf 31.890 euro (die er alleen met automaat is). Op dieselgebied valt er weinig te kiezen. Er is alleen een Blue dCi 115 - naar keuze met handbak of automaat - voor minstens 29.890 euro. De meerprijs voor de Renault Mégane Estate is 1000 euro.

Renault Mégane Plug-in Hybrid

Interessant is de Renault Mégane E-Tech Plug-in Hybrid 160; de eerste stekkerhybride in de Mégane-reeks. Hij haalt 160 pk uit een nieuwe 1,6-liter benzinekrachtbron en twee elektromotoren. Die laatste worden gevoed door een 9,8-kWh batterij, waarmee een elektrische actieradius van maximaal 50 kilometer mogelijk moet zijn. Zoals gezegd, Renault lever de plug-in hybride in eerste instantie alleen als Estate, voor een vanafprijs van 30.990 euro.

renault-megane-e-tech-plug-in-hybrid-2020-28-2

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Renault gaat 20 procent van zijn modellen schrappen

Autonieuws

Zo gaan zelfrijdende Land Rovers voorkomen dat je wagenziek wordt

Autonieuws

Elon Musk: 'Komt 'gewone' pick-up als Tesla Cybertruck niet aanslaat'

Autonieuws
Ontdek meer