Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Hyundai i20 N Line heeft zich lekker sportief aangekleed

Hyundai komt met een echte performance-uitvoering van de nieuwe i20: de Hyundai i20 N. Tot die tijd is deze Hyundai i20 N Line het topmodel van de reeks, met een sportief aangeklede buiten- en binnenkant en een rijkere uitrusting. Hij staat volgend jaar lente bij de dealers.

De nieuwe Hyundai i20 werd begin dit jaar onthuld. Hij is er in twee motoruitvoeringen: als 1.2 MPI met 84 pk, en als 1.0 T-GDi met 100 pk. Die eerste is uitgerust met een handgeschakelde vijfbak. Die tweede wordt geleverd met een handgeschakelde zesbak of een zeventraps automaat. Alleen de 1.0 T-GDi profiteert van mild hybrid-techniek, waarbij kinetische energie wordt teruggewonnen, opgeslagen in een batterij en gebruikt om de motor te ondersteunen. Dat - en de handbak die ontkoppelt bij gas los - helpen om het brandstofverbruik omlaag te brengen.

Hyundai i20 N Line in vier kleuren

Een Hyundai i20 N Line herken je aan onder meer de gewijzigde voorbumper (met grotere luchtinlaten), geblokte grille, zijskirts, achterbumper met dubbele uitlaatpijp rechts en speciale lichtmetalen wielen. Voor de i20 N Line zijn vier exterieurkleuren beschikbaar: Phantom Black, Aurora Grey, Polar White en Brass. Alleen een witte i20 N Line is te bestellen met een contrasterend zwart dak. In het interieur valt op dat de nieuwe Hyundai sportstoelen heeft, een sportstuur, metalen pedalen en rode stiksels.

hyundai-i20-n-line-2020-40-2

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Denk je dat de Fiat Panda Sport sportief is? Nee joh!

Autonieuws

Vernieuwde Tesla Model 3 heeft nog meer actieradius

Autonieuws

Boze Nederlandse Tesla-rijders starten rechtszaak tegen Tesla

Autonieuws
Ontdek meer