Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

In deze auto's rijdt bekend Nederland

Een beetje BN'er heeft een indrukwekkende bolide of een heel wagenpark in bezit. Sinds een paar jaar roeren ook de YouTube-miljonairs zich op de automarkt. Waar rijdt bekend Nederland anno 2020 in rond?

Hieronder voor je uitgezocht met het 250.000 occasions tellende aanbod van AutoScout24 bij de hand.

Autogekke entertainers

Lil' Kleine deed zijn metallic-grijze Mercedes-Benz G63 AMG vorig jaar de deur uit. Er kwam een niet misselijke vervanger voor in de plaats: een gele Lamborghini Urus.

Ook all-round entertainer Gordon spendeert zijn geld maar graag aan auto's. In juni 2017, een maand nadat een autodief er in de P.C. Hooftstraat vandoor was gegaan met zijn zwarte Ford F-150 pick-up, kocht de entertainer doodleuk een Cadillac Escalade.

Di-rect-gitarist Spike heeft eveneens een voorkeur voor Amerikaanse auto's, maar pakt het een stuk stijlvoller aan: de Hagenaar is al sinds zijn negentiende de trotse eigenaar van een Ford Mustang Fastback uit 1965.

Collega-muzikant Tino Martin is niet zo van het koesteren van zijn auto's. Vorig jaar vertelde de volkszanger in een interview met Playboy dat hij het liefst om de paar maanden van model wisselt. Daarbij is hij wel redelijk merkvast. Totdat hij als een van de eersten in Nederland een Audi A9 kan aanschaffen doet Tino zijn boodschappen in een Audi Q7.

Vloggers op wielen

YouTubers en influencers zijn de nieuwe BN'ers. Hoe meer volgers, hoe meer sponsors en hoe dikker de portemonnee. Nederlands bekendste vlogger Enzo Knol staat bekend als een groot autofanaat.

Op Instagram poseert hij regelmatig met extravagante auto's, zoals een rode Ferrari met zijn eigen logo op de deuren. Hij had een tijd lang een Jeep Grand Cherokee Trackhawk, maar toen die nogal onderhoudsgevoelig bleek besloot Knol om zichzelf op zijn 26ste verjaardag te trakteren op een Lamborghini Urus.

Collega-YouTuber Dylan Haegens doet het ook lang niet gek, met een Toyota Proace als bedrijfsbus, een witte Volkswagen Polo, een roze Mini Cooper en zijn favoriet: een witte Tesla Model S.

Giovanni Latooy, in YouTube-kringen beter bekend als Gio, kocht van zijn vlogcentjes een Range Rover Sport. Het model is immens populair onder BN'ers.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe Hyundai Santa Fe oogt ondeugend maar is dat niet

Autonieuws

Consumentenbond klaagt Volkswagen aan om sjoemelsoftware

Autonieuws

Coronacrisis: McLaren ontslaat een derde van zijn medewerkers

Autonieuws
Ontdek meer