Nieuws: Audi A4 Avant – Nu ook Audi A4 Avant van Caractere

In navolging van de Caractere Audi A4 komt de Belgische tuner nu ook met de A4 Avant. De bodykit is op enkele details gelijk aan die van de sedan. Maar bij de Avant komt alles nog lekkerder uit de verf.

Het Belgische Caractere is een tuner naar ons hart. De creaties van Caractere zijn op één of ander manier altijd erg smakelijk; nooit schreeuwerig maar uitstekend in harmonie met de standaard lijnen van het koetswerk. Ook van deze bodykit voor de Audi A4 Avant loopt ons het water in de mond. Het geheel komt heerlijk uit de verf. De bodykit is op de andere kleur van de frontspoiler na hetzelfde als die van de sedan. Hoewel de voorspoiler waarschijnlijk in elk gewenste kleur verkrijgbaar is. Bovendien zien we dat de dikke lichtmetalen wielen ook in meerdere kleurtinten verkrijgbaar zijn: diamantzilver, titaniumzwart of matzwart met metaalfinish afwerking.

Eind 2008 verkrijgbaar Ben jij ook zo enthousiast als wij? Dan moet je nog wel even geduld hebben. Eind dit jaar is de bodykit voor zowel de Audi A4 sedan als de Avant verkrijgbaar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

'Bestuurders overschatten assistentiesystemen, vooral Tesla Autopilot'

Bentley Continental GT Convertible: niets moet, alles kan

Kabinet halveert subsidie elektrische auto's en schroeft bijtelling op

Ontdek meer