Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Audi PB18 e-tron concept – Elektrische supercar van Audi in aantocht

Werkt Audi aan een elektrische supercar om straks de R8 af te lossen? Of is het puur een stunt om hun elektrificering onder de aandacht te brengen? Zeg het maar. Feit is in ieder geval dat de Duitsers een ongetwijfeld spannende creatie klaar hebben staan.

Op 23 augustus stelt Audi de PB18 e-tron concept voor. Een feestje dat plaatsvindt op Laguna Seca en daarna een paar honderd kilometer verhuist naar het mondaine Monterey aan de Californische kust.

Opwarmen voor Audi e-tron De nieuwe showcar wordt, zo verraadt de naam, geheel elektrisch aangedreven. Aan de vooravond van de lancering van de Audi e-tron moet het zoeklicht immers richting elektrisch geweld gedraaid worden. Het eerste teaserbeeld maakt alvast duidelijk dat de PB18 laag en breed is. Meer details? Die worden bekend op 23 augustus.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Duitse rechter: 'Bedienen Tesla-touchscreen onderweg is strafbaar'

Autonieuws

Elon Musk: 'Komt 'gewone' pick-up als Tesla Cybertruck niet aanslaat'

Autonieuws

Dit is waarom de Skoda Octavia 6.000 euro goedkoper wordt

Autonieuws
Ontdek meer