Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Ford Kuga – Wolf neemt Ford Kuga onder handen

Wolf presenteert een aantal tuningmogelijkheden voor de Ford Kuga. Het Duitse merk zorgt dankzij een aantal wijzigingen voor nog meer sportiviteit bij de toch al vrij sportieve SUV. Naast extra vermogen zijn er een aantal andere veranderingen mogelijk.

De Kuga is alleen leverbaar met de 136 pk sterke dieselmotor, wat voor veel mensen toch net iets te weinig is. Wolf komt deze mensen tegemoet door de auto extra spierkracht te geven. Het vermogen stijgt hierdoor met 22 pk naar 158 pk in totaal. Het koppel stijgt ook behoorlijk; van 320 naar 375 Nm.

Sportieve weggedrag Mocht je naast extra sportieve prestaties ook harder door de bocht willen, dan kan Wolf daar ook bij helpen. Ze bieden namelijk sportveren aan welke de auto niet alleen 4 cm verlagen, maar ook voor een sportiever rijgedrag zorgen. Het rijgedrag van de Kuga wordt daarmee naar een nog hoger niveau getild.

20 inch wielen Naast technische wijzigingen, heeft Wolf ook een aantal optische veranderingen in het gamma. Zo kunnen vooral de wielen een groot verschil maken. Vooral wanneer er gekozen wordt voor de 20 inch exemplaren. Deze vijfspaaks wielen worden gemonteerd op 275/30 R20 banden. Mocht dat net iets te veel zijn, dan is er ook nog de keuze uit een 19 of zelfs 18 inch variant. Ook zijn er nog een aantal sportieve accenten voor het interieur te bestellen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Snelste auto ter wereld: SSC Tuatara heeft 508 km/h gehaald

Autonieuws

Hyundai i20 N zoekt ruzie met de Ford Fiesta ST

Autonieuws

Ook coronavirus houdt verkoopsucces suv niet tegen

Autonieuws
Ontdek meer