Ga naar hoofdinhoud

Nieuws: Hyundai HED-5 – Hyundai HED-5 Concept (en meer) in Genève

Hyundai zal in Genève de HED-5 Concept presenteren. De conceptcar combineert een milieuvriendelijk karakter met ruimte voor zes personen. De HED-5 Concept kan worden gezien als een milieuvriendelijke ruimte-auto van de toekomst. Maar er is meer Hyundai-nieuws in Genève.

Op de Hyundai-stand in Genève zal de meeste aandacht uitgaan naar een nog te onthullen conceptcar. De auto draagt de naam HED-5 en is een zespersoons MPV met een milieuvriendelijk karakter. Het lage brandstofverbruik en de geringe CO2-uitstoot tonen aan dat Hyundai druk bezig is met het milieu. Tegelijkertijd wil Hyundai ons laten zien hoe zij denken over toegepaste materialen. In samenwerking met Recaro, Bayer en LG zijn tal van innovatieve en moderne materialen en systemen in de HED-5 verwerkt.

Innovaties ten behoeve van het milieu

Maar Hyundai zal ook aandacht uit laten gaan naar de nabije toekomst. Diverse innovaties die leiden tot maximaal 29 procent CO2-uitstoot worden binnenkort op grote schaal toegepast in haar productiemodellen. In Genève zal de fabrikant ons een indruk geven van die maatregelen.

Facelift Matrix

Tot slot zal de stand op de Zwitserse beurs het decor vormen voor de vernieuwde Matrix. De auto ondergaat een facelift waarbij zowel het exterieur als het interieur een update ondergaan. Op 4 maart onthult Hyundai haar wereldprimeurs in Genève. Uiteraard zijn wij erbij om u zo snel mogelijk op de hoogte te kunnen stellen van alle primeurs.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Opel Karl terugblik: Nederland is een echt Karl-land

Autonieuws

Maserati zet gedurfde stap: komt met volledig elektrische sportwagen

Autonieuws

Kom maar op met die CO2-boetes: hier is de Mercedes GLE Coupé AMG

Autonieuws
Ontdek meer