Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Mercedes-Benz SL – Mercedes-Benz SL klaar voor tweede leven

Onze gedachten zijn momenteel niet echt bij de cabrio. Maar in Los Angeles, waar volgende week de internationale motorshow de deuren opent, is het nog altijd een graadje of 25. En dat zijn prachtige omstandigheden voor Mercedes-Benz om de vernieuwde SL wereldkundig te maken.

De huidige generatie van de SL draait sinds 2012 mee. Hoog tijd voor een facelift. En die krijgt het model dan ook. Tijdens de LA Motorshow zullen we daarvan alle details te horen krijgen, maar een eerste foto hebben de Duitsers inmiddels uitgestuurd.

Hertekend front Op de foto zien we wat we al hadden verwacht: het front is opnieuw getekend. Niet rigoureus anders, maar wel precies voldoende om de auto nog een paar jaar fris in de showrooms te laten schitteren. Wat er verder gewijzigd is? Dat horen we volgende week vanuit LA.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Subsidie elektrische auto: Overheidspotje is al voor 90 procent leeg!

Autonieuws

Interview Max Verstappen: "Een overwinning is inmiddels niet meer goed genoeg"

Autonieuws

Eerste Renault Mégane Plug-in Hybrid is er vanaf 30.990 euro

Autonieuws
Ontdek meer