Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Peugeot 308 – Uitgelekt, de nieuwe 308

Bij Peugeot kijkt men met grote spanning uit naar de introductie van de 308. Het model moet als opvolger van de 307 heel wat in huis hebben om het succes van zijn voorganger op z'n minst te evenaren. Het is dan ook niet zo vreemd dat Peugeot het design relatief behoudend heeft gelaten.

De 308 doet in diverse opzichten denken aan zijn voorganger, maar is uiteraard compleet nieuw. Het front doet enigszins denken aan de 207 en ook de 407 heeft designelementen aan dit nieuwe model geleend. Interieur

Het interieur laat op het eerste gezicht een meer kwalitatieve indruk achter. Voor zover dat van foto's af te bepalen valt lijkt het erop dat Peugeot heeft gekozen voor mooiere en kwalitatief hoogwaardigere materialen. Ook het gebruik van chroom en aluminium geeft een chique indruk. Traditiegetrouw zal het met de ruimte en comfort voor de inzittenden wel goed zitten.

December bij de dealers

De nieuwe 308 maakt zijn werelddebuut op de IAA in Frankfurt. Het model zal nog voor de jaarwisseling bij de dealers staan. Begin juni geeft Peugeot de eerste officiële informatie vrij.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Skoda Enyaq iV al snel 3000 euro duurder dan Volkswagen ID.4 (beide 77 kWh)

Autonieuws

Elektrische Mercedes EQC 4x4² zoekt laadpalen in het wild

Autonieuws

Tesla Roadster van Elon Musk komt aan bij planeet Mars

Autonieuws
Ontdek meer