Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

Nieuws: Seat Ibiza Armin Edition – Speciale Armin Ibiza voor NL

Seat breidt de samenwerking met Armin van Buuren nog verder uit. Armin werd veelvuldig tot beste DJ ter wereld verkozen en daar verbindt Seat haar naam uiteraard graag aan. Deze Ibiza Armin Limited Edition biedt leuke en unieke accessoires en is strikt gelimiteerd.

Seat brengt slechts 50 exemplaren van de Ibiza Armin Limited Edition op de markt. Het model is gebaseerd op de Ibiza SC 1.2 TSI Sport Ecomotive en is in alle gevallen gespoten in Candy White. Op de auto schroeft Seat onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, een regen- en lichtsensor, automatisch dimmende binnenspiegel en een speciaal ontworpen lederen interieur. Om de muziek van Armin door het interieur te laten galmen wordt een Pioneer AVH-3000BT multimediasysteem met subwoofer gemonteerd. Uniek is het dak dat van een leder-look besctickering is voorzien en tot slot zijn er badges die de Limited Edition nog eens extra benadrukken. Seat biedt de Armin Limited Edition aan voor € 19.995,-, een klantvoordeel van € 2.265,-.

Seat's Next DJ Bij enkel een Limited Edition op basis van de Ibiza blijft het echter niet. Seat breidt de samenwerking met Armin ook op muzikaal gebied uit door op zoek te gaan naar nieuwe DJ-talent. Met Seat's Next DJ bieden Seat en Armin van Buuren getalenteerde deejays een podium om door te breken in de Nederlandse dance scene. De speciale campagnewebsite www.seatnextdj.nl staat vanaf vandaag open voor geïnteresseerden om zich in te schrijven. Om mee te strijden om de titel Seat's Next DJ dienen ze een mix van 30 minuten aan te leveren inclusief een video waarin ze zichzelf presenteren en die mix van 30 minuten ten gehore brengen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod Seat Ibiza

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Batterij wisselen? Dat kan binnenkort misschien met jouw elektrische Volvo of Polestar

Batterij wisselen? Dat kan binnenkort misschien met jouw elektrische Volvo of Polestar

Autonieuws
Autoverkopen november 2023: winnaars en verliezers in zes wonderlijke weetjes

Autoverkopen november 2023: winnaars en verliezers in zes wonderlijke weetjes

Autonieuws
Zo gaat Volkswagen de macht teruggrijpen op de Chinese automarkt

Zo gaat Volkswagen de macht teruggrijpen op de Chinese automarkt

Autonieuws
Ontdek meer