Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Volvo V70 R-Design – R-Design pakket voor Volvo V70

Vanaf heden levert Volvo een R-Design pakket voor de Volvo V70. Het R-Design pakket is af-fabriek leverbaar en geeft de V70 een sportievere uitstraling. Het nodige spoilerwerk aan de buitenzijde, grote lichtmetalen wielen en een andere materiaalkeuze in het interieur kenmerken de V70 R-Design.

Veiligheid en milieu wordt meer met Volvo geassocieerd dan sportiviteit. Mede om die reden zijn de sportieve V70-R en S60-R dan ook niet meer leverbaar en staan nieuwe R-modellen niet meer gepland. Maar Volvo wil wel tegemoet komen aan de toenemende vraag naar sportief getinte modellen. Speciaal daarvoor heeft de fabrikant het R-Design label in het leven geroepen. Inmiddels levert Volvo R-Design pakketten voor de C30, S40, V50 en XC90 en nu dus ook voor de V70.

Exterieur

Het pakket bestaat aan de buitenzijde uit onder meer een speciale grille met R-design embleem, speciale sierstukken rondom de mistlampen en zilverkleurige spiegelkappen. Lopen we naar de zijkant van de V70 dan zien we de 18 inch lichtmetalen wielen en werpen we ook meteen een blik op de achterspoiler. Lopen we verder door naar achteren dan zien we twee 90 mm dikke uitlaatpijpen. Volvo levert het R-Design pakket in combinatie met 11 carrosseriekleuren en verlaagt tevens het onderstel met 20 mm aan de voorzijde en 15 mm aan de achterzijde.

Interieur

Het interieur verwelkomt je met een even sportieve sfeer als het exterieur. De met zwart leer beklede sportstoelen zijn voorzien van een R-Design logo en bieden optimale steun. Het instrumentenpaneel is uitgevoerd in R-Design blauw en verder zien we een speciaal stuurwiel, sportpedalen en aluminium op het dashboard.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Duitse rechter: 'Bedienen Tesla-touchscreen onderweg is strafbaar'

Autonieuws

Elon Musk: 'Komt 'gewone' pick-up als Tesla Cybertruck niet aanslaat'

Autonieuws

Dit is waarom de Skoda Octavia 6.000 euro goedkoper wordt

Autonieuws
Ontdek meer