Ga naar hoofdinhoud

Nieuws: Volvo XC40 – Volvo XC40 duikt opnieuw op

Ik ga op vakantie en neem mee…? Een fotocamera natuurlijk. Dat is net zo vanzelfsprekend als dat je als automerk op beeld wordt vastgelegd wanneer je met een nieuw model tussen de vakantievierders gaat rijden.

Amateurfotograaf en momenteel vakantievierder met het pseudoniem Vins64 heeft op z'n Flickr-account een tweetal foto's geplaatst van de nog niet officieel aangekondigde Volvo XC40. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat de avontuurlijke V40 naakt op camera is vastgelegd, maar dit zijn verreweg de beste platen tot nu toe.

Sluikreclame Het is zonder twijfel dat de XC40 klaar is om in serieproductie te gaan. Anders zou Volvo niet zo te koop lopen met het model. Je denkt namelijk toch niet dat Volvo onbewust de XC40 over een drukbezochte camping heeft gestuurd; dat kan geen stommiteit meer zijn, maar pure sluikreclame. Zoals we inmiddels hebben kunnen ondervinden is de V40 prima geschikt als praktische reisauto en de XC40 als avontuurlijke versie past natuurlijk helemaal in het plaatje van mensen die erop uittrekken. Naar de camping bijvoorbeeld.

Wanneer? Poedelnaakt en zonder gene, het kan simpelweg niet lang meer duren voordat Volvo de XC40 officieel voorstelt. Vermoedelijk doen ze dat nog (digitaal) voordat de Autosalon van Parijs eind september plaatsvindt, alwaar de nieuwe XC40 zijn première zal beleven.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

'Geen autofabrikant gaat Europese CO2-norm van 95 gram halen'

Autonieuws

Autosalon in Brussel verstoord door 187 klimaatactivisten

Autonieuws

MG is terug – maar dan anders

Autonieuws
Ontdek meer