Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Waarom nieuwe elektrische Mclaren spotgoedkoop wordt

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met opvoeden. Maar leer je je kroost nu dat elektrische auto's gaaf zijn? Of breng je ze liever groot met supercars? McLaren neemt de keuzestress weg!

Met de McLaren 720S Ride-On steelt je zoon of dochter geheid de show op de speelplaats of in de straat. Of de kleine nu in een knalgeel of een lichtblauw exemplaar rijdt, iedereen wil vriendjes met hem of haar worden. Niet alleen omdat de mini-McLaren er superblits uitziet, maar ook omdat-ie een elektromotor heeft. De kleine hoeft zich dus niet de benen uit het lijf te trappen, maar door maatje 32 even op het stroompedaal te drukken waant hij of zij zich Max Verstappen.

mclaren-720s-2019-27-2

'Echt motorgeluid'

Om de fantasie nog een beetje te stimuleren, heeft McLaren er 'echte' motorgeluiden ingestopt. Dat klinkt toch even wat heftiger dan het gezoem van een elektromotortje. Als de kleine wat overambitieus wordt, kan de opvoeder de motor via een afstandsbediening uitschakelen. Maar normaliter remt de kleine man of vrouw achter het stuur gewoon zelf. Achteropkomende driewielers en stepjes worden daarbij door remlichten gewaarschuwd.

Infotainment

Uiteraard heeft deze McLaren voor beginners ook een heus dashboard. Hierop wordt de laadtoestand van het accupakket vermeld, maar het omvat ook een heus infotainmentsysteem. Daarmee kan de kleine zijn tochtje door tuin en park opluisteren met filmpjes en muziek. Even een sd- of usb-kaartje in het dashboard schuiven en blitsen maar!

Wat kost de McLaren 720S Ride-On?

Binnenkort te koop bij de McLaren-dealer. In Engeland gaat de McLaren 720S Ride-On over de toonbank voor 315 pond, oftewel ruim 350 euro. Dat is slechts een duizendste van wat een echte McLaren Super Series 720S Spider kost…

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Duitse rechter: 'Bedienen Tesla-touchscreen onderweg is strafbaar'

Autonieuws

Elon Musk: 'Komt 'gewone' pick-up als Tesla Cybertruck niet aanslaat'

Autonieuws

Dit is waarom de Skoda Octavia 6.000 euro goedkoper wordt

Autonieuws
Ontdek meer