Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

1.649 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.
  4. Specificatie van de fabrikant voor nieuwe voertuigen. Afhankelijk van de kilometerstand, het rijgedrag, de leeftijd van de batterij en het laadgedrag, kan de radius van occasies aanzienlijk variëren.

Een Citroën C3 occasion kopen

Als je in de markt bent voor een Citroën C3 occasion, is het belangrijk om vooruit te denken en te bepalen wat je wensen en behoeften zijn. Het basismodel is al heel betaalbaar, maar extra opties of speciale uitvoeringen kunnen de prijs flink opdrijven. Zorg er dus in ieder geval voor, dat je van te voren goed weet welke extra's voor jou eventueel belangrijk zijn aan de C3 en vergelijk die verschillende beschikbare C3 occasions. Het basis model is een geweldige optie als je op zoek bent naar een tweede auto die niet te duur is. Helaas zijn Citroën C3 auto's nog niet beschikbaar als elektrische of hybride modellen, hoewel dit in de toekomst een optie zou kunnen zijn.


{"seg":"subcompact","vat":"0","rnd":"42","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"21","model":"18264","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}