Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

1.511 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.

Een Volvo XC40 occasion kopen

Volvo XC40's zijn ideale gezinsauto's, met een vijf sterren beoordeling van de EURO NCAP Crash Test, blijven ze veilig en betrouwbaar, zelfs als ze tweedehands zijn. Hoewel het om een redelijk nieuw Volvo model gaat, zijn er al aardig wat occasions op de markt. Met Volvo's reputatie van superieur design en enthousiasme voor veiligheid is de Volvo XC40 een ideale occasion. Enkele veel voorkomende zaken waar je op moet letten zijn tekenen van motorschade of slijtage aan het interieur en exterieur. De onderhoudsgeschiedenis is ook belangrijk - controleer of de auto op tijd zijn APK's/servicebeurten heeft gehad en of alle andere onderhoudsbeurten correct zijn uitgevoerd. Met Volvo's befaamde betrouwbaarheid zou het geen probleem moeten zijn om een XC40 occasion te vinden die aan al je wensen voldoet zonder in te boeten aan veiligheid of design.


{"seg":"offroad,suv","vat":"0","rnd":"62","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"73","model":"74670","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}