Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Mercedes-Benz GL-Klasse te koop: tweedehands en nieuw

Mercedes-Benz GL-Klasse

Mercedes-Benz GL-Klasse

Begin 2006 werd de GL-klasse van autofabrikant Mercedes geïntroduceerd op de North American Auto Show. De luxe terreinwagens uit de GL-klasse zijn technisch gezien verbonden aan de M-klasse en de R-klasse. Met afmetingen van 5,09 meter lang, 1,92 meter breed en 1,84 meter hoog bieden de modellen uit GL-klasse meer dan genoeg plaats voor maximaal 7 personen. Lees meer

Vind nu uw droomauto

Uit meer dan 2 miljoen auto’s in de grootste online automarkt van Europa.

Kleuren

Informatie over Mercedes-Benz GL Klasse

Naar wens is er voor de Mercedes GL ook een derde rij zitplaatsen verkrijgbaar.

Tot het modelpalet van de GL-klasse horen de GL 320, de GL 420, de GL 450 en de GL 500. Daarbij zijn de eerste de commonrail dieselversies en de laatste de benzinevarianten. Alleen de GL 320 is uitgerust met een zescilindermotor 165 kW (224 pk), alle anderen GL-klasse modellen zijn uitgerust met een V8-cilinder met een prestatievermogen van 286 kW (388 pk). Het topmodel uit de GL-klasse, de GL 500, accelereert in 6,5 seconden van nul naar honderd kilometer per uur en heeft een maximumsnelheid van 240 km/u. Het brandstofverbruik van alle GL-klasse modellen ligt afhankelijk van de motor tussen 9,9 liter diesel (bij de Mercedes GL 320 CDI) en 14 liter superbenzine (bij de Mercedes GL 500). Voor een veilige rit zijn alle modellen uit de GL-klasse standaard uitgerust met ESP, bestuurder- en bijrijderairbags, sidebags, windowbags en het overzichtelijke COMAND-systeem.