Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Focus: Verkoop
Focus: Verkoop

Adverteren met foto's

Fotohandleiding downloaden

Fotohandleiding

Een foto zegt meer dan duizend woorden – maar een foto heeft nog een andere belangrijke functie: hij toont de staat van een auto. Onze tip luidt daarom: gebruik altijd alle 15 foto's die u maximaal kunt plaatsen. Advertenties met foto's worden namelijk duidelijk vaker aangeklikt.

Voorbereiden

U kunt het beste een digitale camera of een smartphone gebruiken, bij voorkeur met zoomfunctie. Reinig uw auto zorgvuldig van binnen en buiten: de lak moet glanzen en het interieur moet schoon en opgeruimd zijn. Maak de foto's bij daglicht en indien mogelijk zonder flitser. Plaats de auto voor een neutrale achtergrond, op een parkeerplaats of voor een huismuur. Voorkom een omgeving die kan afleiden of personen op de foto's.

Fotograferen

Stel uw camera in op de automatische opnamefunctie, bij voorkeur zonder datumweergave. Een resolutie van 5 miljoen pixels is ruim voldoende. Fotografeer uw auto frontaal van voren en achteren. Maak ook foto's schuin van de zijkant, fotografeer de kofferruimte en het interieur. Maak foto's van het dashboard (zet de auto op contact zodat de verlichting is ingeschakeld) met de kilometerstand, van de middenconsole, de stoelen voor en de achterbank. Fotografeer tevens speciale toebehoren of accessoires en eventuele beschadigingen en deuken die u ook in de advertentietekst hebt genoemd. Maak gerust meer dan 15 foto's, zodat u later de 15 beste foto's kunt selecteren.

Foto's bewerken en uploaden

Sla de foto's als JPG-bestanden in een map op uw computer op. Elke afzonderlijke foto mag niet groter zijn dan 400 kB, anders kunt u deze niet uploaden. Bekijk alle foto's rustig en kies de 15 beste uit – houd hierbij rekening met alle perspectieven. Een logische volgorde is voor de potentiele autokopers prettiger om te bekijken. Bij het opstellen van uw advertentie kunt u de foto's per stuk of allemaal samen uploaden. Kies uit alle foto's het meest aansprekende kiekje als hoofdfoto, bijvoorbeeld waar uw auto schuin van voren te zien is. Nu advertentie plaatsen

Alle artikelen

Verhoog uw verkoopkansen: Premium Advertentie en Plus Advertentie

Auto verkopen · Aan de slag met de verkoop

Uw auto op de verkoop voorbereiden

Auto verkopen · Aan de slag met de verkoop

Advertentietips voor het verkopen van een auto

Auto verkopen · Aan de slag met de verkoop
Ontdek meer