Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Focus: Verkoop
Focus: Verkoop

Adverteren met uw kenteken

In Nederland staan kentekens van auto's centraal geregistreerd. Dat heeft veel voordelen, zo kunt u op basis van een kenteken achterhalen bij wat voor een auto het kenteken hoort.

Een ander voordeel is dat u op AutoScout24 met uw kenteken kan adverteren. Als u uw kenteken invoert weten wij direct om wat voor model het gaat en worden velden als merk, model, bouwjaar en kleur automatisch ingevuld. Uiteraard kunt u deze gegevens nog zelf wijzigen als blijkt dat ze niet kloppen. Zelf dient u nog wel verschillende extra velden in te voeren om uw advertentie compleet te maken. Zaken als kilometerstand en uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen in de kentekendatabase van het RDW dus deze kunt u zelf invullen bij uw advertentie. Weet u het kenteken van uw auto niet? Geen nood, ook zonder kenteken kunt u een advertentie aanmaken op AutoScout24. Daarbij zult u dan alleen wat meer velden in moeten vullen om uw advertentie zo compleet mogelijk te maken.

Alle artikelen

Verhoog uw verkoopkansen: Premium Advertentie en Plus Advertentie

Auto verkopen · Aan de slag met de verkoop

Uw auto op de verkoop voorbereiden

Auto verkopen · Aan de slag met de verkoop

Advertentietips voor het verkopen van een auto

Auto verkopen · Aan de slag met de verkoop
Ontdek meer