Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Focus: Verkoop
Focus: Verkoop

Auto schorsen

Of u een auto voor de verkoop schorst, is natuurlijk ook afhankelijk van het feit of u hem nog gebruikt. Als u de auto nog wilt gebruiken mag u hem niet schorsen. Als u al een andere auto heeft gekocht en verwacht dat de auto niet snel verkocht zal worden kan het interessant zijn om hem te schorsen.

Het is uw eigen beslissing of u de auto al dan niet schorst. Houd hierbij wel rekening met het volgende: een geschorste auto mag niet meer langs de openbare weg worden geparkeerd of op de openbare weg komen. Daarom kan er met een geschorste auto ook geen proefrit op de openbare weg meer worden gemaakt. Het is dus handiger om de auto niet te schorsen. Na de verkoop wordt de auto op de nieuwe eigenaar overgeschreven. U kunt een auto maximaal 1 jaar schorsen, en kunt dit online op de website van het RDW regelen. Hiervoor heeft u nodig:

  • Uw Digid inlogcodes
  • De kentekenbewijzen
  • Uw gegevens om via iDeal te betalen

Opmerking

U mag met een geschorste auto niet de openbare weg op! Denk dus goed na of u uw auto echt niet meer gaat gebruiken (mogelijke proefritten zijn niet mogelijk met een geschorste auto) voordat u uw auto schorst.

Alle artikelen

Op de juiste manier onderhandelen

Auto verkopen · Onderhandelen en verkopen

Proefrit tijdens de verkoop

Auto verkopen · Onderhandelen en verkopen

Veilige betaling

Auto verkopen · Onderhandelen en verkopen
Ontdek meer