Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Fikkie krijgt een wasbeurt. In de auto! Is Ford gek geworden?

Natuurlijk laad de bagageruimte van je auto meestal vol met koffers en boodschappentassen. Ford bedacht dat je ook best je hond erin kunt wassen. Met water en zeep. Hoe dan???

Iedereen zal je voor gek verklaren als je je hond in de kofferruimte van je auto neerzet en hem daar uitgebreid gaat wassen. Wie spuit er nu water in zijn auto? De honden lusten er geen brood van! Nou, iemand die straks een nieuwe Ford Puma gaat kopen bijvoorbeeld, die in 2020 op de markt komt. De nieuwe suv van Ford heeft onder de bagageruimte, op de plek van het reservewiel, een extra waterdichte ruimte gecreëerd. Er past precies een krat bier in, maar je kunt er ook een kamperplant in zetten zonder dat-ie omvalt. Fikkie gaat gewassen en gestreken achter in de Ford Puma

Puma en honden

Als de ruimte toch waterdicht is, kun je hem ook vol laten lopen met water. Handig op de camping: je kunt je borden afwassen in je eigen auto. Hoef je ook niet meer met de andere campinggasten over het weer te praten, en over de uitstapjes in de omgeving. Maar ook voor Fikkie is het handig: na de herfstwandeling spoel je hem even af en kan hij gewassen en gestreken mee terugrijden. En waar je het overtollige water laat? De Ford Puma heeft onderin een opening, zodat het water makkelijk kan wegstromen. Een kind kan de was doen!

ford-puma-2019-46-2

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Land Rover Defender Hard Top: Dit is de bedrijfsauto die je wilt!

Autonieuws

Opgefriste Volkswagen Tiguan (2020) komt óók als PHEV plug-in hybride

Autonieuws

Fiat Chrysler krijgt miljardenlening van Italiaanse staat

Autonieuws
Ontdek meer