Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Jaune Faro-geel is gratis op de nieuwe Peugeot 208

Het is niet alleen donker als je 's ochtends naar je werk rijdt, maar ook 's avond als je weer terugkomt. Een lichtpuntje in de duisternis is de nieuwe Peugeot 208, die standaard niet in vijftig tinten grijs wordt geleverd, maar in de zonnige kleur Jaune Faro. Dat is iets om vrolijk van te worden.

Het is vandaag niet 'blue monday'. Dat is 20 januari: wanneer de donkere winter nog weken aanhoudt, goede voornemens al lang zijn verdampt en de zomervakantie een eeuwigheid ver weg lijkt. Het is vandaag echter wel een donkere maandag. Overdag niet - want het wordt zonnig en 12 graden - maar 's ochtends en 's avonds in de spits wel. In de nacht van zaterdag op zondag ging de klok een uur achteruit en dat betekent dat de aanloop naar de winter is begonnen.

Boven het maaiveld

Gelukkig komt in december de Peugeot 208 op de markt. Zoals je kunt lezen in onze review, zijn we onder de indruk van de nieuwe B-segmenter. Hij doet goede zaken met zijn heerlijke design, bijzondere interieur en fantastische standaardkleur. Respect voor Peugeot, dat het heeft aangedurfd om metallic geel gratis te maken. Dat vergt lef in een land waarin menigeen ervoor kiest om niet boven het maaiveld uit te steken, al was het maar om de vermeende negatieve invloed van een vrolijk tintje op de inruilwaarde.

Stralend zonnetje

Peugeot vraagt 600 euro voor de kleuren Gris Artense (heel licht grijs), Noir Perla Nera (zwart), Gris Platinum (donkergrijs) en 780 euro voor de kleur Blanc Nacré (wit). Houd die bedragen in je zak en vink op het bestelformulier Jaune Faro aan. Want met 0 euro maak je het straatbeeld een stuk fleuriger. Zie je jezelf al rijden, 's ochtends in het aardedonker: een stralend zonnetje tussen het driedelig grijs? De Peugeot 208 in Jaune Faro zou eigenlijk vergoed moeten worden door de ziektekostenverzekering. Antidepressiva zitten toch in het pakket?

peugot-208-2019-44-2

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe Hyundai Santa Fe oogt ondeugend maar is dat niet

Autonieuws

Consumentenbond klaagt Volkswagen aan om sjoemelsoftware

Autonieuws

Coronacrisis: McLaren ontslaat een derde van zijn medewerkers

Autonieuws
Ontdek meer