Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Citroen Hypnos – Studiemodel Citroen: de Hypnos

Citroen heeft de smaak van het SUV segment te pakken. Na de succesvolle introductie van de C-crosser beraadt Citroen zich momenteel op een verdere ontwikkeling in het segment met het studiemodel de Hypnos. Deze crossover wordt op de Autosalon van Parijs geïntroduceerd

De Hypnos is een combinatie van een SUV met een Berline. En straalt daarmee de elegantie van een limousine uit en herbergt een ruimte van een SUV. Met de ontwikkeling ervan is vooral met milieu aspecten rekening gehouden. Citroen claimt een motor te brengen met 200 pk met slechts een brandstofverbruik van 4,5 liter op 100 kilometer. De CO2 uitstoot zou daarbij slechts 120 gram per kilometer moeten bedragen. Welke exacte motoren de Hypnos zal voortbrengen heeft Citroen nog niet bekend gemaakt, maar kijken we naar de naam en reeds genoemde variabelen, is een aandrijving met hybridetechniek zeer waarschijnlijk. Meer informatie volgt snel.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Skoda Enyaq iV al snel 3000 euro duurder dan Volkswagen ID.4 (beide 77 kWh)

Autonieuws

Elektrische Mercedes EQC 4x4² zoekt laadpalen in het wild

Autonieuws

Tesla Roadster van Elon Musk komt aan bij planeet Mars

Autonieuws
Ontdek meer