Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Ford Ka – Uiterlijk vertoon Ford Ka uitgelekt

Een tweede foto van de nieuwe Ford Ka is uitgelekt. Ditmaal kunnen we de nieuweling in volle scherpte aanschouwen.

Nadat er eerder een vage afbeelding uitlekte, is er alweer een foto van de nieuwe Ford Ka verschenen. Ditmaal kunnen we Ford's nieuweling veel scherper bekijken. Op de foto is goed te zien dat het Kinetic Design ook bij de Ka is toegepast, net zoals bij het overige huidige gamma van Ford. De auto in samenwerking met de Fiat 500 ontwikkeld en wordt ook in dezelfde fabriek gebouwd. Ze delen eveneens het platform. Qua rij-eigenschappen zullen de kleintjes echter van elkaar verschillen. Wel heeft Ford laten weten dat er op termijn een ST-versie van de Ka komt. Onder de motorkap van deze snelle variant zal dezelfde 135 pk sterke 1.4 liter turbomotor huizen als de 500 Abarth.

Autosalon van Parijs In oktober zal de nieuwe Ford Ka zijn debuut beleven op de Autosalon van Parijs. Spyshots wezen uit dat Ford nog druk bezig is de puntje op de 'i' te zetten. De 500 is al een tijdje op de markt, maar Ford heeft dus geen haast. Begin kunnen we de Ka in de showroom verwelkomen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Snelste auto ter wereld: SSC Tuatara heeft 508 km/h gehaald

Autonieuws

Hyundai i20 N zoekt ruzie met de Ford Fiesta ST

Autonieuws

Ook coronavirus houdt verkoopsucces suv niet tegen

Autonieuws
Ontdek meer