Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Mitsubishi – Mitsubishi Concept-Sportback in productie!

Mitsubishi heeft aangekondigd dat de conceptcar Sportback in productie gaat. De spannende vijfdeurs hatchback werd twee jaar geleden op de IAA in Frankfurt gepresenteerd en zal in 2008 als productiemodel worden gepresenteerd.

Mitsubishi haakt hiermee in op het almaar populairder wordende segment van sportieve vijfdeurs hatchbacks. Zijn brede en diep doorgetrokken grille, de agressief ogende koplampen en de sleuven in de motorkap stralen één brok sportiviteit uit. Datzelfde geldt voor de schuin aflopende achterzijde, de coupé-achtige daklijn en de enorme vijfspaaks wielen. Mitsubishi presenteerde het model twee jaar geleden, maar nog steeds ziet de auto er kansrijk uit. De Japanse fabrikant heeft dan ook besloten de Concept-Sportback in productie te gaan nemen. Daarmee voegt Mitsubishi in 2008 een derde model toe aan de Lancer-lijn. Naast de Lancer Sports Sedan en de Lancer Evolution zal deze Lancer Sportback het gamma moeten completeren. Details zijn er uiteraard nog niet bekend, maar volgens Mitsubishi moet de auto vele hatchback-liefhebbers gaan aanspreken.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Gefacelifte Jaguar E-Pace ook als plug-in hybride

Autonieuws

De BMW M4 Competition Kith is meer dan een modepopje

Autonieuws

Tesla lanceert Full Self-Driving, maar zegt dat het niet veilig is

Autonieuws
Ontdek meer