Ga naar hoofdinhoud

Nieuws: Nissan Micra SR – Optische pit voor de Nissan Mirca

De Nissan Micra net iets te bedeesd voor je? Dan hebben we goed nieuws. Nissan komt per direct met een sportief gestileerde variant van de Micra genaamd SR.

De Micra SR is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en valt direct op door door de SR-striping op de flanken, het SR-logo aan de achterzijde, de lichtmetalen, antracietkleurige 15 inch wielen met rood SR-logo op de naafdop en het uitlaatsierstuk. Om de sportieve Japanner extra te onderscheiden kun je kiezen voor een viertal carrosseriekleuren met een striping in een contrasterende kleur. Zo levert Nissan bijvoorbeeld de kleuren Blue Ocean en Sapphire Black - beide met Silver Metallic striping - en Diamond Silver en Pearl White - beide met Tomato Red striping.

Interieur Niet alleen het exterieur van de Nissan werd door de importeur opgeleukt, ook in het interieur vinden we speciale opsmuk. Wat te denken van zwart-grijze bekleding met rode stiksels en het SR-logo in de voorstoelen, een met zwart leder bekleed stuurwiel met rode stiksels, een versnellingspookhoes in zwart leder/grijs alcantara met rode stiksels, een set zwarte matten met rode biezen en een rood SR-logo, en sportpedalen in aluminium-look.

Per direct De Nissan Micra met het sportieve SR-pack is per direct te bestellen. Het pakket is te combineren met alle uitvoeringen van de Micra. De meerprijs van het SR-pakket bedraagt € 1.500,-.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Dit is waarom de Duitse politie invallen deed bij Mitsubishi

Autonieuws

Hyundai en Kia steken 100 miljoen euro in Britse elektrostart-up

Autonieuws

15 gemeenten goed voor helft auto-inbraken 2019

Autonieuws
Ontdek meer