Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: PeugeotConcept Parijs – Peugeot doet geheimzinnig

Citroën heeft er een traditie van gemaakt om iedere belangrijke autoshow één of meerdere spectaculaire conceptcars te presenteren en daarmee keer op keer de show te stelen. Collega-merk Peugeot zal in Parijs een poging om herhaling te voorkomen.

Waar anders dan thuis probeert Peugeot het reeds opgebouwde imago van Citroën als showmaster te stoppen. De andere fabrikant binnen PSA - van je collega moet je het hebben - heeft er namelijk alles aan gedaan om de eerste twee weken van oktober tijdens de Autosalon van Parijs de aandacht naar zich toe te trekken. Uiteraard op dezelfde manier waarmee Citroën haar status heeft verworven: met een apart gestileerd studiemodel. Parijs moet en zal Peugeot´s feestje worden. Dat wordt dan lachen geblazen. Citroën zal namelijk ongetwijfeld haar opgebouwde showstatus in Parijs kracht bij gaan zetten.

GTbyCitroën Deze drie teasers van de betreffende concept moeten ons opwarmen tot het moment dat Peugeot het doek er compleet van af trekt. Dat het iets bijzonders is staat zo goed als vast, want Citroën schijnt het voorwerk te hebben gedaan; in de wandelgangen wordt namelijk gesuggereerd dat de studie van Peugeot in de geest van de GTbyCitroën is, de verassing en hét hoogtepunt van de Autosalon van Parijs in 2008.

Vanwaar die behoefte? Maar Peugeot hoeft eigenlijk helemaal niet zo bang te zijn dat het geen aandacht krijgt op de Franse autobeurs. Met de fonkelnieuwe 508 Berline en Estate zal het ongetwijfeld op attentie kunnen rekenen. Niet te vergeten de debuterende 3008 Hybrid.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Duitse rechter: 'Bedienen Tesla-touchscreen onderweg is strafbaar'

Autonieuws

Elon Musk: 'Komt 'gewone' pick-up als Tesla Cybertruck niet aanslaat'

Autonieuws

Dit is waarom de Skoda Octavia 6.000 euro goedkoper wordt

Autonieuws
Ontdek meer