Ga naar hoofdinhoud

Prijzen formule 1 Zandvoort bekend

Een dagje met het hele gezin naar de Formule 1 Grand Prix van Nederland? Dat wordt op vakantie naar Castricum in plaats van de Côte d'Azur. Het duurste dagkaartje kost je meer dan 500 euro.

De organisatie van de Formule 1 Grand Prix van Nederland maakte gisteren de prijzen bekend. De organisatie heeft het circuit ingedeeld in zeven zones, met verschillende prijzen. Wie in 2020 op de racedag met z'n neus op de auto van Max Verstappen wil zitten, is minstens 140 euro kwijt. De duurste dagkaart kost 448 euro - misschien is een high five van prins Bernhard jr wel inbegrepen of krijg je er zo'n enorme bril bij cadeau.

Goedkoopste kaartje Wie dat allemaal een beetje duur vindt, kan voor 21 euro een kaartje kopen voor de vrije training op vrijdag. Dit is het goedkoopste kaartje. Moet je wel 12 jaar of jonger zijn. Volwassenen betalen dan 35 euro. Passe partouts voor alle drie de racedagen zijn er van 185 tot 510 euro (volwassenen). Minder validen betalen 260 euro. Tja, een formule 1-evenement organiseren is niet goedkoop.

Prijzen niet exorbitant De prijzen zijn overigens niet exorbitant. Wie dit jaar bijvoorbeeld naar de formule 1 op Spa-Francorchamps wil, is 170 euro tot 580 euro armer. De definitieve datum van de Formule 1 Grand Prix van Nederland wordt volgende maand officieel bekendgemaakt, maar de vermoedens bestaan dat het 3 mei 2020 wordt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Genesis introduceert zijn allereerste suv: de GV80

Autonieuws

Wil je nog een BMW i8? Dan moet je hem bestellen voor het te laat is

Autonieuws

Het uiterlijk van de nieuwe Toyota Mirai is een hele verbetering

Autonieuws
Ontdek meer