Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Spyker – Gelimiteerd: Spyker LM85

Spyker gaat een ‘limited edition’ bouwen in de vorm van de LM85. De straatlegale versie van de Spyker GT2R Le Mans wordt in een oplage van 24 stuks gebouwd. Eind dit jaar wordt de hand gelegd aan de eerste bolides.

De sportwagen is gebaseerd op de Spyker C8 Laviolette SWB (Short Wheel Base) en bevat een speciale kleurstelling van Hollands-oranje en antraciet. De typenaam verwijst naar het startnummer van de Spyker racewagen die in het verleden deelnam aan de 24 Uren van Le Mans. Volgens de Nederlandse fabrikant is het dan ook niets anders dan een straatlegale versie van de huidige Spyker GT2-racewagen.

24 stuks Spyker wil graag 24 exemplaren van het gelimiteerde model maken. In verband met de bijzondere productieprocessen van Spyker is het niet bekend wanneer eigenaren de eerste exemplaren in ontvangt kunnen nemen. Technische specificaties ontbreken ook nog, maar verwacht dat deze in verband met z'n roots behoorlijk zullen zijn.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Snelste auto ter wereld: SSC Tuatara heeft 508 km/h gehaald

Autonieuws

Hyundai i20 N zoekt ruzie met de Ford Fiesta ST

Autonieuws

Ook coronavirus houdt verkoopsucces suv niet tegen

Autonieuws
Ontdek meer