Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

SG2K8 the GR8EST!

SG2K8 the GR8EST! Iedereen kent de vroegere Cannonballrun films wel… Met snelle auto’s racen over de openbare weg en gekke avonturen beleven. StreetGasm doet hier een schepje bovenop en organiseert jaarlijks de StreetGasm 2000 rally.

Inmiddels een wereldbekend evenement met deelnemers uit 15 landen en maar liefst 120 extreme supercars aan de starting grid. Dit knotsgekke supercar avontuur brengt de teams in 7 dagen dwars door Europa met alle luxe die men daarbij mag verwachten.

Je kunt je er natuurlijk een voorstelling bij maken, maar wat nou als wij je zouden zeggen dat er nu ook een eenmalige bioscoopvoorstelling komt van een ruim uur durende film waarin deze rally volledig word uitgelicht. Deze Official Aftermovie gaat 10 november exclusief te zien zijn in de grote zaal van Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Een uur lang genieten van exotische sportwagens, mooie vrouwen en luxe lifestyle! De StreetGasm Family zal in grote getale aanwezig zijn, dit betekent dat er bij de bioscoop ook een hoop supercars te spotten valt. Ferrari’s, Lambo’s, Mclarens, ze zijn allemaal aanwezig aanstaande zondag 10 november!

Planning:

  • 13:00 – Aanvang en aankomst supercars
  • 14:00 – Start voorstelling
  • 15:00 – Einde voorstelling
  • 16:00 – Afsluiting & vertrek supercars

Bioscooptrailer: https://www.youtube.com/watch?v=OKVctpywgCk

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Waarom Ferrari pas na 2025 met een elektrische sportauto komt

Autonieuws

Renault stopt met de Scenic, Espace en Talisman

Autonieuws

Proefritaanhuis.nl: ‘Aut(o) of the box’ is succesvol

Autonieuws
Ontdek meer