Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

463 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.
  4. Specificatie van de fabrikant voor nieuwe voertuigen. Afhankelijk van de kilometerstand, het rijgedrag, de leeftijd van de batterij en het laadgedrag, kan de radius van occasies aanzienlijk variëren.

Een Skoda Kodiaq occasion kopen

Skoda Kodiaq occasions zijn een geweldige optie voor gezinnen en groepen mensen die comfortabel willen rijden en tegelijkertijd de kosten willen minimaliseren. Als tweedehands auto kun je een Skoda Kodiaq krijgen tegen een nog betere deal dan de toch al lage kosten van de basisvariant. Met veel ruimte voor vijf tot zeven passagiers is Skoda's vlaggenschip SUV ideaal voor grote gezinnen of vrienden die graag en vaak samen reizen. Helaas heeft Skoda nog geen hybride en elektrische modellen uitgebracht (en zijn deze dus ook als occasion model niet beschikbaar), maar met zijn betrouwbare mechaniek en comfortabele interieur zijn Skoda Kodiaq occasions een uitstekende keuze voor bestuurders met elk budget.


{"seg":"offroad,suv","vat":"0","rnd":"14","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"65","model":"74375","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}