Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
default-banner-anhaenger-l.jpg

Chassis Aanhangwagen

Een chassisaanhangwagen kan door de fabriek op maat worden gemaakt voor carrosseriebouwers en opdrachtgevers die zelf een carrosserie bouwen. Chassisaanhangwagens worden voornamelijk geproduceerd in Duitsland en België. Voordat de chassisaanhangwagen op maat wordt gemaakt, kan een offerte worden aangevraagd door de opdrachtgever. Er kan worden gekozen uit verschillende assen. Een chassisaanhangwagen is volledig afgelast en kan worden geleverd in verschillende maten. De chassisaanhangwagen kan worden uitgebreid met een achtersluitende laadklep of onderschuiflaadklep. Chassisaanhangwagens zijn bovendien leverbaar met verschillende typen vloeren. Het onderstel van de chassisaanhangwagen is uitgevoerd met EBS. De bumper en lichtbakken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat deze kunnen worden afgestemd op de wensen van de klant.

Merken, modellen en typen chassisaanhangwagens

Chassisaanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en typen. Uiteraard kan men kiezen voor de hoeveelheid assen. Een aantal bekende merken van chassisaanhangwagens zijn Sallas, Anssems, Volkswagen en Hapert. Elk merk heeft zijn eigen types. Er kan dus uit talloze verschillende chassisaanhangwagens worden gekozen. Een chassisaanhangwagen is bij veel dealers te koop of te huur. Bestelt een klant een chassisaanhanger bij een dealer, dan kan deze de specifieke eisen doorgeven aan de fabrikant, zodat de wagen naar wens van de opdrachtgever wordt gebouwd.
Het voordeel van chassisaanhangwagens met meerdere assen is dat ze zware ladingen aankunnen. Voor het transport van zware goederen is het dan ook raadzaam een chassisaanhangwagen met meerdere assen aan te schaffen.