Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.
default-banner-anhaenger-l.jpg

Quad Aanhanger

Het is mogelijk om achter een Quad een aanhanger te plaatsen. Het lijkt in eerste instantie niet de meest ideale situatie, maar het is een uitstekende mogelijkheid om producten in te vervoeren. Een bekende Quad aanhanger is de Polar HD 1500-trailer. Dit is een aanhanger met een polyethyleen bak. Dit materiaal roest niet, is onmogelijk te breken en er kunnen ook geen gaten in komen. Deze trailer kan zowel op effen als ruw terrein gebruikt worden. Er kan gekozen worden uit een Polar-trailer met een enkele as of een dubbele as. Niet voor niets zijn de Polar-aanhangers populair op de markt. Een Quad-aanhanger kan prima gebruikt worden voor onder andere de tuin en diverse parken en bossen.

Diverse modellen van de Quad aanhanger

Omdat de bak van een Quad-aanhanger niet roest, kunnen er diverse producten in vervoerd worden, zoals bijvoorbeeld houtblokken en kunstmest. Vaak kan er wel 400 liter in een Quad-aanhanger geladen worden. Ideaal voor diverse grondstoffen, hoveniers en boswachters. Bekende merken of typen zijn onder andere Cub Cart, Cub Trailer, HB12, de LT-series, de HD-series en de Tandem-series. De Quad-aanhanger wordt veelal verkocht in Nederland via dealers. Ze kunnen dus niet zomaar bij een producent in het buitenland besteld worden. Veelal kan een Quad-aanhanger ook verhuurd worden door een dealer.