Nieuws: Alpha-N 1 Concept Porsche Cayman – Overdreven: Alpha-N 1 Concept

Het Duitse Alpha-N Performance houdt niet van die slappe tuning. Hoe breder, groter en opvallender hoe beter. Dat is zeker te zien aan de overdreven bodykit die de tuner heeft ontworpen voor de Porsche Cayman.

Alpha-N gedraagt zich wel vaker eigenaardig, zoals die keer dat ze een Cayman naar 800 pk tilden. Ook deze 1 Concept is weer curieus te noemen. Want breed, asociaal breed, dat is de grotendeels uit carbon vervaardigde bodykit die de tuningsfirma voor de Cayman ontwikkelde. De voorbumper bevat enorme luchthappers, die we ook zien aan de beide zijden van de auto. Boven de 911-achterlichten installeerde de Duitse tuner een extravagante achterspoiler en ook de toegestoken zevenspaaks velgen zijn van formaatje enorm.

Drie stuks Het is nog niet bekend wat de onbeschaafd opgedikte Porsche onder de kap heeft liggen. Naar verwachting is hij gebaseerd op de Cayman S, die 325 peekaa’s uit een 3.4 liter zescilinder boxermotor haalt. Alpha-N heeft een maand nodig om de Porsche te modificeren. Waarschijnlijk is dat eveneens het argument om hem in een gelimiteerde oplage van slechts drie stuks te bouwen. We zijn er nog niet helemaal over uit of we dat spijtig vinden.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Lexus LC Classic Limited Edition laat ons groen zien van jaloezie

Autonieuws

Mooi weer, dus de Aston Martin Valhalla mag buitenspelen

Autonieuws

Bekende voetballers en hun auto’s

Autonieuws
Ontdek meer