Nieuws: Aston Martin V12 Vantage Roadster – Aston Martin V12 Roadster geprijsd

Voor € 319.088,- kun je veel dingen kopen, waaronder de allernieuwste Aston Martin. Dit is namelijk het geldbedrag dat je mee moeten brengen bij aanschaf van de V12 Vantage Roadster, zo heeft Autovisie achterhaald.

Met een som van ver over de drie ton is de opengewerkte V12 Vantage Roadster niet eens zoveel voordeliger dan de DBS Volante, Aston Martin's absolute topmodel. Qua prestaties en exclusiviteit leunen ze dan ook dicht tegen elkaar. De V12 Vantage Roadster beschikt over dezelfde 6.0 liter V12 met 517 pk en 570 Nm en kan in 4,5 seconden naar 100 km/h accelereren. De topsnelheid ligt op 305 km/h.

3 van 101 Wat de V12 Vantage Roadster extra bijzonder maakt is dat ervan maar 101 exemplaren gebouwd zullen worden. Hoeveel Nederland er daarvan in totaal krijgt kan de importeur nog niet exact zeggen. Drie in ieder geval, want zoveel zijn er na één dag al verkocht. Deze eigenaren zullen in het najaar hun nieuwe aanwinst tegemoet zien. In maart 2013 moeten alle geplande V12 Vantage Roadsters van de band zijn gerold.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer