Nieuws: Audi Q7 – Hofele tuned Audi Q7

Hofele-Design heeft de Audi Q7 onder handen genomen. Ze hebben de grote SUV niet alleen van een bodykit voorzien, maar ook onder de kap kan het één en ander aangepast worden. De Audi Q7 van Hofele krijgt hierdoor een lekker sportief aanzien.

Om de Audi Q7 nog verder te personaliseren heeft Hofele een speciale bodykit op te markt gebracht. Dit bestaat uit nieuwe voor- en achterbumpers en andere sideskirts. De bodykit zorgt voor een iets agressiever uiterlijk. Zo zien we aan de achterzijde weggewerkte uitlaten en aan de voorzijde apart gemonteerde knipperlichten. Ook heeft Hofele drie aparte grilles voor de Q7 beschikbaar, namelijk de grille van de A8, S8 of die van de W12. Keuze genoeg!

22 inch leverbaar

Naast het nieuwe plastic rondom, heeft Hofele ook nieuw lichtmetaal ontwikkeld voor de Q7. De 22 inch grote velg heet 'Reverso 22' en wordt geleverd met 295/30 R22 banden van Pirelli. De wagen kan daarnaast nog 40 mm verlaagd worden door de tuner.

Chiptuning Q7 3.0 TDI

Voor mensen met een diesel heeft Hofele nog meer goed nieuws. Ze kunnen namelijk hun 3.0 TDI laten chiptunen. Het zorgt ervoor dat het vermogen van 233 pk naar meer dan 280 pk stijgt. Het koppel neemt toe van 500 naar ongeveer 580 Nm.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Lexus LC Classic Limited Edition laat ons groen zien van jaloezie

Autonieuws

Mooi weer, dus de Aston Martin Valhalla mag buitenspelen

Autonieuws

Bekende voetballers en hun auto’s

Autonieuws
Ontdek meer